Események

A Magyar Bártender Szövetség dedikáltan 4 fő eseményt szervez minden évben. Ezek közül a legrangosabb, a Magyar Bajnokság eseménysorozat szervezése, az elődöntők és a döntő lebonyolítása. Emellett szintén nagy érdeklődés övezi a nyarat lezáró Bártender Beachet és az év végi Karácsonyi partit.

Kiemelt eseményeink mellett társszervezői vagyunk számos versenynek és olyan rendezvénynek, előadásnak, amin a bártenderek próbára tehetik önmagukat a szövetség által ellenőrzött körülmények között.

Az általunk szervezett eseményeken tagjaink díjmentesen vehetnek részt. A versenyen kívüli rendezvényeken pedig jelentős kedvezményekkel vehetnek igénybe szolgáltatásokat és kóstolhatják meg a támogatóink által felajánlott italkülönlegességeket.
Magyar Bajnokság
A Magyar Bajnokság eseményeit az International Bartenders Association szabályainak megfelelően bonyolítjuk. A szakma legjobbjainak ugyanazokat a feltételeket kell teljesíteniük, mint a világbajnokságon. A Magyar Bajnokság kétfordulós.
Bártender's Beach
A Bártender Beachet néhány évvel ezelőtt hívtuk életre azzal a céllal, hogy mindenféle kötöttség nélkül, lazább környezetben, szuper hangulatban találkozhassanak a szakma képviselői. Nemcsak bártenderek, hanem italforgalmazók, az egyes márkák nagykövetei, valamint éttermek, bárok képviselői.
Mix & Mingle
A Magyar Bajnokság döntőjét, minden évben egy nagyszabású elődöntő előzi meg. Ez külön napon kerül megrendezésre, és a jó hangulatú eseményen a szakma színe-java képviselteti magát.
Karácsonyi parti
A Karácsonyi Parti a 2023-as esztendő szülötte, amit azért hívtunk életre, hogy méltóképpen zárjuk le az aktuális évet.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram