Tagok

A Magyar Bártender Szövetség tagjai közé lépni presztízs értékű. A hozzánk csatlakozók számos kedvezményt élvezhetnek és ingyenesen vehetnek részt eseményeinken, rendezvényeinken, szakmai bemutatóinkon.

Az MBSZ egy igazi közösségépítő közeg. Az ország különböző pontjain élő bártendereknek kapcsolódhatnak egymással, szoros barátságok, szakmai kapcsolatok születhetnek.

Nem utolsó sorban az MBSZ tagjai indulhatnak a Magyar Bajnokságon és jogot szerezhetnek arra, hogy képviseljék Magyarországot a világbajnokságon, és más országok legjobbjaival szálljanak ringbe a világbajnoki címért.

Ki lehet tagja a Magyar Bártender Szövetségnek?

Nagy örömmel várjuk sorainkba a 18. életévüket betöltött aktív bártendereket, a tagsának azonban nem feltétele, hogy a szakmából érkezz. Ha érdekel az italok világa, szeretnéd jobban megismerni a legújabb trendeket, valamint szívesen vennél részt előadásokon, eseményeken és versenyeken, akkor nem kell mást tenned, mint weboldalunkon jelentkezned.

A tagság éves díja: 13.000 forint

Milyen előnyöket élvezhetsz MBSZ tagként?

A Magyar Bártender Szövetség tagjaként számos kedvezménnyel kedveskedünk. Ingyenesen vehetsz részt eseményeinken, valamint különleges ajánlatokkal élhetsz társszervezeteinken keresztül kiváló éttermekben, bárokban.
Jelentkezés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram