Bemutatkozás

A Magyar Bártender Szövetség (MBSZ) az International Bartenders Association (IBA) tagja, amely a világ bártendereit, italgyártóit és forgalmazóit fogja össze. Tagjai között a profi bártenderek mellett lelkes amatőrök is megtalálhatók.

A Magyar Bártender Szövetség évtizedek óta a magyar bárkultúra fejlesztésén dolgozik. Célunk, a szakma összetartása, a forgalmazók, italgyártók és a bártenderek összehozása, a közösség folyamatos építése. Emellett támogatjuk, hogy az új trendek, italok, az új párlatok gyártói országunkba kerüljenek és minél szélesebb körben eljussanak a nagyközönséghez. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a bártenderek folyamatosan megismerhessék a piaci szereplőket, a márkákat és az italkülönlegességeket.

Minden évben megrendezzük továbbá a Magyar Bajnokság rendezvény sorozatot. A rangos esemény különböző kategóriánkénti elődöntőkből és a döntőből áll, melynek nyertese képviselheti hazánkat az International Bartenders Association által szervezett világbajnokságon. A két kategória magyar bajnoka a világ legjobb bártendereivel mérettetheti meg magát, indulva a világbajnoki trófeáért.

A Magyar Bajnokság rendezvénysorozat mellett más versenyeknek és eseményeknek is a társzervezői vagyunk. Ezekről Eseményeink között, valamint folyamatosan frissülő közösségi oldalainkon tájékozódhatsz.
Facebook
Magyar Bártender Szövetség
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram