Karácsonyi parti

A Karácsonyi Parti a 2023-as esztendő szülötte, amit azért hívtunk életre, hogy méltóképpen zárjuk le az aktuális évet.

Pontozásos rendszer alapján ekkor ítéljük oda a Magyarország Legkiválóbb Bártendere címet. Az elbírálás során elsősorban azt vizsgáljuk, hogy kik voltak azok a bártenderek, akik a legtöbbet tették a magyar bártender életért, a közösségért. Kik vettek részt a legtöbb versenyen és eseményen. Ez az elismerés nem az anyagiakról, sokkal inkább a presztízsről szól.

A Karácsonyi Parti hasonlóan a Bartender Beachhez, egy kötöttségek nélküli baráti összejövetel, ahol a résztvevők jól érezhetik magukat, nosztalgiázhatnak, hogy mi történt az év során, és találkozhatnak egymással és a szponzorokkal. A Magyar Bártender Szövetség által rendezett események, így a Parti is ingyenes minden tagunk számára.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram